Vacature(s):

Voor ons hoofdkantoor te Almelo hebben momenteel geen openstaande vacatures, maar we zijn constant aan het groeien dus kijk onder aan de pagina en we zien je interesses graag tegemoet.

Ben je bezig met een opleiding of wel je een leertraject in gaan?
Tronios in de regio bekend als erkend leerbedrijf en bieden we op veel vakgebieden een gedegen en internationaal geöriënteerde stage plekken
Op dit moment hebben we in ieder geval plek voor:

STAGE - MEDIAVORMGEVING / MARKETING (MBO)

STAGE - LEER/WERK TRAJECT RMA / TECHNISCHE DIENST

STAGE - LEER/WERK TRAJECT MAGAZIJN MEDEWERKER

Ben je met een andere opleiding bezig of zoek je een afstudeeropdracht? Dan stuur gewoon een toelichtend berichtje en wie weet zitten we snel met elkaar aan tafel om het persoonlijk door te nemen!
Deze kun je sturen naar job@tronios.com en geef even aan waarover je mail gaat.


Waarom zou Tronios de volgende stap in jouw loopbaan kunnen zijn?
Tronios gaat uit van de kracht en kennis van haar mensen. Jouw ideeën en initiatieven krijgen de ruimte en kunnen richting geven aan processen en je eigen werkzaamheden. Teamleden staan open voor optimalisatie en hoeft er niet te lang over goede ideeën gediscussieerd te worden, maar kunnen vaak direct geïmplementeerd worden. Jouw inzet kan dus zeker het verschil maken!

Tronios BV is constant aan het groeien en innoveren. Wereldwijd bieden we toegankelijke oplossingen in sound and light, zowel voor de professionals als de consument. Dit doen we vanuit diverse vestigingen in Europa, Azië met het hoofdkantoor in Nederland. Met een breed spectrum aan producten verdeeld over toonaangevende eigen merken levert Tronios vanuit een state-of-the-art modern distributiecentrum Almelo aan diverse klantgroepen zoals; Eventcreators, DJ-shops, installateurs, muziek en web-shops in meer dan 40 landen.


TWENTSE NUCHTERHEID
Hard werken lukt alleen met plezier in je werk en daar gaat het om bij Tronios. De informele werksfeer, open bedrijfscultuur en top collega's zorgen er voor dat velen bij Tronios al meer dan een decennium elke dag weer fantastische presentaties leveren. Dit is alleen mogelijk met de fantastische sfeer en collega's waardoor je elke dag weer fluitend naar je werk gaat.

GOEDE OMSTANDIGHEDEN
Het gaat goed met Tronios en dit zeker ook dankzij haar mensen. Een goede werkgever heeft natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden en is er altijd ruimte om in goed overleg te gaan over zaken als salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een heerlijke state-of-the-art werkplek die rust en voorziening geven voor elk moment en elke taak behoort tot het pakket wat Tronios biedt.

WAARDERING VOOR JE INZET
Misschien wel het belangrijkste in je werk is erkenning en waardering voor wat je dagelijks inbrengt.
Bij Tronios krijg je het vertrouwen van je collega's om te laten zien wat je in huis hebt en jezelf te overtreffen. Persoonlijke en team efforts die leiden tot geweldige prestaties krijgen de erkenning die het verdient en geven veelal de drive om dit constant weer te proberen te overtreffen.Niet de job gezien waarin jij kunt laten zien wat je kan?
We groeien constant door.

Denk jij dat je bij de club hoort en het verschil kunt maken?
Op zoek naar een mooie stageplek?
Laat gewoon wat van je horen en stuur ons een:

Open Solicitatie

Mail je CV met motivatie naar job@tronios.com t.a.v. mevrouw R. Velders.