Afzonderlijk uniek maar samen sterk

De Tronios-groep staat al decennia voor toegangelijke en betaalbare oplossingen in licht en geluid.
Sinds de oprichting eind jaren '90 (SkyTronic-groep) is Tronios uitgegroeid tot één van de marktleiders in Europa op het gebied van consumentenelektronica.
Met eigen merken als Audizio, beamZ, beamZ PRO, Fenton, Power Dynamics Skytronic en Vonyx bedienen we een wereldwijd constant groeiend marktaandeel en vertegenwoordigen de verschillende merken al jaren ieders op hun eigen toepassingsgebied een sterke naam in de wereld van Sound & Light.
De merken Power Dynamics en beamZ Professional staan garant voor hoogwaardige professionele producten voor het hogere segment Sound & Light.
Inmiddels is de Tronios-groep actief in meer dan 40 landen met een distributienetwerk dat Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en geheel Europa bevoorraadt.

Audizio - fashionable audio beamZ - lighting & effects beamZ Professionel lighting & effects Fenton Home audio
Easy audio Lighting & Effect products Professional Light products Home audio
MaxMusic Power Dynamics Professional Audio PD Connex SkyTec logo Vonyx - studio & dj gear
Music and more Professional audio Cables & Leads Consumer electronics Studio & DJ gear

Tronios Hoofdkantoor

In Europa heeft Tronios een nieuw state-of-the-art centraal distributiecentrum, gevestigd in Almelo. Direct gelegen aan de N36, met een capaciteit van bijna 200.000 m3 zijn de logistieke uitvalswegen naar binnen- en buitenland perfect aan te rijden. Strategische samenwerking met sterke wereldwijd erkende logistieke partners zorg ervoor dat Tronios wordt ondersteund door de nieuwste logistieke technologie en ervaring.

Tronios Headquarters Tronios Magazijn

Concurrerend zijn en blijven

De elektronicamarkt is altijd in beweging en Tronios beweegt mee. Ons uitgebreide productassortiment bestaat uit de volgende categorieën: Sound, Light, Consumentenelektronica, Audio en een assortiment speciaal voor de Rental Markt (TRUSS, Podiumdelen, etc.)
Het ervaren team van inkopers, gesteund door een sterk team van Product Managers, zorgt ervoor dat het totale pakket steeds up-to-date blijft. Tronios staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Positief imago

De Tronios catalogus, die inmiddels haar 15e druk heeft beleefd is in de loop der jaren uitgegroeid van een boekje met 74 pagina’s naar een boek met meer dan 500 pagina's, gedrukt in meerdere talen en met de focus op Sound en Light. Alle uitgaven van Tronios worden in eigen beheer gemaakt.

Tronios catalogus Tronios catalogus

Dit stelt ons in staat snel in te spelen op de wensen van de klanten en zorgen zodoende voor een optimale ondersteuning. Een belangrijk Tronios-motto is dan ook: Toegankelijk en Betaalbaar

Onze eigen marketingafdeling heeft haar vaardigheden inmiddels uitgebreid met het ontwikkelen en onderhouden van onze meertalige website. De website www.tronios.com is ontworpen om u snel en gemakkelijk toegang te geven tot alle prijs, product- en technische informatie.
De bezoeker van de website kan ons uitgebreide pakket bekijken en nieuwe producten worden regelmatig geplaatst en vernieuwd.
Tevens is Tronios actief of verschillende Social Media platformen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Gewoon even zoeken naar beamZ of Tronios.

Het Tronios-team

Het Tronios-team bestaat uit een ervaren groep mensen, die hun sporen hebben verdiend in de Sound & Light-industrie. Dit team weet dat korte lijnen belangrijk zijn. Juist deze korte lijnen zorgen ervoor dat onze klanten snel en efficiënt geholpen worden. Daar waar nodig kan snel beslist worden en keer op keer is gebleken dat de innovatieve en creatieve kracht van het Tronios-team zeer groot is.

Service

SERVICE wordt door Tronios met HOOFDLETTERS geschreven. Levering binnen 24 uur, een goede en snelle technische dienst en ondersteuning van onze klanten op allerlei gebied zijn slechts enkele voorbeelden van deze SERVICE. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en deze SERVICE zorgen ervoor dat Tronios haar positie als één van de marktleiders op het gebied van Sound & Light versterkt en uitbreidt.

Namens het gehele Tronios-team; bedankt!Mario Velders
Algemeen Directeur